Hvordan arbejder vi

Building Communities’ arbejde er baseret på principper om gennemsigtighed, enkel organisering og ligeværdigt samarbejde. Vi gennemfører projekter, der gør en forskel, og vi holder, hvad vi lover.

Pengene bliver brugt på projekter og ikke på administration

Vores administrationsomkostninger er på under 4 procent (3,62% i 2013).
Organisationen eksisterer både i kraft af økonomiske bidrag og det frivillige arbejde. Medlemmernes bidrag går direkte til skolehave- og genskovningsprojekterne i Argentina og Guatemala. 

Organisationen samarbejder desuden med virksomheder omkring sponsorater og direkte støtte til projekterne i Guatemala og Argentina. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Dit bidrag når frem og har den ønskede effekt

Building Communities arbejder tæt sammen med lokale organisationer og landsbysamfund. Samarbejdet bygger på gensidig tillid og respekt, og projekterne opstår på baggrund af aktuelle ønsker og behov lokalt. Det betyder, at projekterne er bæredygtige, fordi alle tager aktivt del i dem og ansvar for udførelsen fra start til slut.

Vores opgave er at facilitere projekterne ved at sikre den økonomiske støtte, der gør, at projekterne kan blive gennemført. Samtidig er det vores ansvar at sørge for, at initiativerne bliver fulgt til dørs.

Det er vigtigt for os, at medlemmerne kan følge med i arbejdet i Building Communities både herhjemme og på projekterne i Guatemala og Argentina. Derfor sender vi nyhedsbreve ud med nyt fra organisationen, ligesom vi opdaterer vores facebookside med nyt fra projekterne.