Hvem er vi

Building Communities

Small contribution for a big change

Building Communities eksisterer på grund af ildsjæle der ved, at uddannelsesprojekter kan lykkes og skabe stor værdi. Building Communities blev startet tilbage i 2002 af Silke Mechlenburg, der er uddannet på Roskilde Universitet i Internationale Udviklingsstudier og Kulturstudier.

Hun arbejdede som frivillig på vores samarbejdsprojekt PEILE og så, hvordan man med få midler kunne give børn og unge skolegang og dermed bedre muligheder. Da hun kom hjem, havde hun lyst til fortsat at støtte projektet og det livsvigtige arbejde, der blev gjort. Hun skabte Building Communities ud fra princippet om, man sagtens kan hjælpe i det nære, selvom man sidder langt væk i f.eks. Danmark.

Organisationen begyndte altså som et enmandsprojekt, hvor Silke stod for samtlige arbejdsopgaver. Sidenhen er vi blevet flere frivillige, der hjælper med det administrative, og i dag har vi blandt andet både en kommunikationsgruppe og en oversættergruppe. Udover de forskellige grupper har vi en bestyrelse, der vælges for en 2-årig periode.

 

Bestyrelsen består af:

Silke Mechlenburg (formand)
Ditte Marie Johansen (næstformand)
Line Windeløv Rasmussen (kasserer)
Amalie Ingefred Davidsen
Michala Holm Faber

Oops...
Slider with alias billeder not found.