Preaload Image
image
I samarbejde med engagerede lokalsamfund ønsker vi at bidrage til mere bæredygtig levevis for lokalsamfundene og vores fælles klode. Det gør vi ved at støtte gendannelse af skovlandskaber, oprettelse af køkkenhaver og opstart af kooperativer. Fælles for vores projekter er, at de har til formål at styrke sammenhold og samarbejde fx ved opstart af kooperativer i Guatemala eller når skolebørn i Danmark på Skolernes motionsdag samler ind til plantning af træer i Guatemala.
image
Vi indsamler midler fra private bidragsydere og medlemmer. Derudover arrangerer vi støttekoncerter og laver samarbejde med skoler i forbindelse med Skolernes Motionsdag (Løb for et træ). En del af genskovningsprogrammerne i Argentina understøttes ligeledes ved salg af produkter under vores mærke, Labranza. Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt at støtte grønne initiativer og lokalsamfund direkte.

Vores værdier

Building Communities tager udgangspunkt i principperne om enkelhed i organisering, gennemsigtighed, og ligeværdighed. Det betyder blandt andet, at vi ikke dikterer projekter ovenfra, men i stedet lader projekterne tage form efter ideer, input fra de deltagende lokalsamfund og tilpasser løbende efter de erfaringer vi gør os.
27334
Træer plantet

Om os

Building Communities drives af frivillige i Argentina, Danmark og Guatemala