Preaload Image

Om Building Communities

Bag Building Communities står en engageret arbejdsgruppe med deltagere fra Argentina, Danmark og Guatemala. Vi ønsker vi at bidrage til mere bæredygtig levevis for lokalsamfund i Guatemala og vores fælles klode. Det gør vi ved at støtte gendannelse af skovlandskaber, oprettelse af køkkenhaver og opstart af kooperativer. Fælles for vores projekter er, at de har til formål at styrke sammenhold og samarbejde fx ved opstart af kooperativer i Guatemala eller når skolebørn i Danmark på Skolernes motionsdag samler ind til plantning af træer i Guatemala.

Sådan indsamler vi midler til vores projekter

image
Midlerne til vores projekter indsamles i Danmark. Arbejdet er frivilligt drevet og vi arbejder med et minimum af administrationsomkostninger. Vi indsamler midler fra private bidragsydere og medlemmer. Derudover arrangerer vi støttekoncerter og laver samarbejde med skoler i forbindelse med Skolernes Motionsdag (Løb for et træ). Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt at støtte grønne initiativer og lokalsamfund direkte.

Vores værdier

Building Communities tager udgangspunkt i principperne om enkelhed i organisering, gennemsigtighed, og ligeværdighed. Det betyder blandt andet, at vi ikke dikterer projekter ovenfra. Ideerne kommer i stedet fra vores samarbejdspartnere, som vi mener, har den bedste forståelse af, hvad der er brug for.
27334
Træer plantet

Om os

Building Communities drives af frivillige i Argentina, Danmark og Guatemala