Preaload Image

Om os

image
I samarbejde med engagerede lokalsamfund ønsker vi at bidrage til mere bæredygtig levevis for lokalsamfundene og vores fælles klode. Det gør vi ved at støtte gendannelse af skovlandskaber, og støtte oprettelse af køkkenhaver og opstart af kooperativer.
Med udgangspunkt i praksisorienteret læring og deltagelse samarbejder vi med børn, unge og voksne i landsbyer om at skabe et bedre og mere bæredygtigt levegrundlag. Vi har fokus på projekter, der øger sammenhold og fællesskab, hvor landsbyboerne samarbejder om konkrete opgaver og varige løsninger. I Building Communities samarbejder vi kun med lokale organisationer, der har opbakning i lokalsamfundet.
image
Vi indsamler midler fra private bidragsydere og medlemmer. Derudover arrangerer vi støttekoncerter og etablerer samarbejde med skoler i forbindelse med Skolernes Motionsdag (Løb for et træ). En del af genskovningsprogrammerne i Argentina understøttes ligeledes ved salg af produkter under vores mærke Labranza. Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt at støtte grønne initiativer og lokalsamfund direkte.
20134
Træer plantet

Om os

Building Communities drives af frivillige i Argentina, Danmark og Guatemala