Støt som virksomhed

Dit virksomhedsbidrag som Knowledge Builder er fradragsberettiget som markedsførings- udgift.

Som Knowledge Builder støtter du vores landsbyhave i Nueva Esperanza, hvor der undervises i Bæredygtigt landbrug. Du bidrager dermed til at kampen mod underernæring, der er meget udbredt i Guatemala.

Du støtter:

  • Opførslen af skoler i afsiddesliggende områder af Guatemala
  • Kvalitetssikring af undervisning i landskolerne
  • Landsbysamfunds deltagelse i indkomstgenerende programmer

Knowledge Builder
245 DKK om måneden
Få din virksomheds logo med link på Building Communities’ hjemmeside
Et digitalt støttemærke til din virksomheds hjemmeside og/eller signatur
Nyhedsbreve om Building Communities’ arbejde

 

De 3 grundlæggende principper for Building Communities CSR-samarbejde

Konkrete initiativer og konkret tilbagemelding

For Building Communities er enkelthed og gennemsigtighed afgørende kvaliteter i vores uddannelsesprojekter. Dette afspejles også i vores CSR-arbejde, hvor vi indgår samarbejde med virksomheder, der ønsker at være socialt ansvarlige og støtter vores vision. Virksomheder kan for eksempel blive en del af skolebygningsprojekter, støtte børn og unges skolegang i Guatemala eller sponsorere drift og rekruttering i Danmark. Det er helt afgørende, at de socialt ansvarlige virksomheder løbende kan følge deres engagement og de konkrete resultater af indsatsen.

Lokal viden og lokal forankring

Building Communities støtter initiativer som er forankret i det enkelte  lokalsamfund. Det betyder, at projekterne udvikles i samarbejde med lokale organisationer, og ikke dikteres udefra.

Det tætte samarbejde sikrer, at der er en reel efterspørgsel på de projekter, der sættes i værk. Når der for eksempel bliver bygget en ny skole er initiativet kommet fra de lokale beboere, ligesom landsbyens familier også selv hjælper med at bygge skolen, når projektet skal føres ud i livet. Det betyder, at forældrene tager ejerskab fra starten af og forpligter sig til at sørge for den efterfølgende vedligeholdelse.

Pengene kommer frem og til de rette hænder

I Building Communities mener vi, at pengene skal frem til projekterne og de mennesker, der kan omsætte midlerne til de ønskede positive forandringer.

Vi arbejder med et absolut minimum af administrationsomkostninger. Det kan du læse mere om her. Organisationen er baseret på frivillige ildsjæles arbejde og sponsorater fra socialt orienterede virksomheder.