Virksomheder der støtter os

Følgende virksomheder støtter os enten som Knowledge Builders eller Corporate Volunteers

 

Wannafind

IT-firmaet Wannafind er en af de virksomheder, der støtter os ved at sponsorere vores domænenavne for den danske, spanske og tyske hjemmeside.

“Wannafind.dk A/S engagerer sig i mange forskellige sponsorater inden for en bred vifte af sportslige, kulturelle og humanitære projekter, da vi har en grundlæggende målsætning om, at hjælpe til hvor det er muligt, så længe formålet er det rigtige. Derfor var det ikke en svær beslutning, at imødekomme Building Communities’ forespørgsel, da de i sin tid kontaktede os, med information omkring deres projekt og de behov som børnene i Guatemala sidder inde med.”


 

betingexpert

Bettingexpert.dk støtter os som Knowledge Builders.

Bettingexpert arbejder for gennemsigtighed i igaming-industrien. De leverer deres ydelser på 10 forskellige sprog og har over 1 million besøgende om måneden.


 

ecigaret_logo

Din e-cigaret støtter os som Knowledge Builders og begrunder deres valg således:

“Din ecigaret er glade for at kunne støtte Building Communities og deres projekter med hjælpe børn i Guatemala til en uddannelse. Vi sælger e-cigaretter, e-juice og tilbehør og er glade for at bruge en del af overskuddet på at støtte velgørenhedsprojekter som dette. Tak til Building Communities for deres fremragende indsats.”


 

Vil du være Knowledge Builder? –  Tryk her

Vil du være Corporate Volunteer? Skriv til os, så kontakter vi dig.