Plant træer med os

Building Communities støtter genskovningsprojekter og projekter, der har fokus på bæredygtigt jordbrug. Som medlem støtter du disse projekter.

GUATEMALA

Genskovning
I regionen Sololá samarbejder vi med landsbyen Chaquiya om et genskovningsprojekt, der har til formål at bidrage til at reducere tørke og erosion i området. 

Status:

  • ca. 20.000 træer er udplantet i området (sept 2019) 
  • Planlægning af skolehaver i gang

Projektets omkostninger indtil nu: 25.000 kr  
Omkostningerne dækker: Indkøb af 20.000 stiklinger af to typer af fyrretræer. Udgifter til transport, arbejdskraft ved udplantning etc afholdes af landsbyen.

 

Periode: 2018 – ?

Samarbejde med landbrugsskole

Vi støtter en landbrugsskole (7.-9. klasse) i Alta Verapaz. Landbrugsskolen underviser i bæredygtigt landbrug. 

Indtil videre har vi hjulpet med at søge midler til en brønd til skolens have, så de har adgang til at vande udenfor regnsæsonen. Samt midler til et skolekøkken/værksted, hvor eleverne kan lave deres egen mad og fremstille naturprodukter fra skolehaven. Indtægterne fra salget af produkterne går til at understøtte driften af skolen.  

 Periode: 2018 – ?

 

ARGENTINA

I det nordlige Argentina samarbejder vi med 3 skoler og de omkringliggende landsbyer om anlæggelsen af skolehaver og genskovning. Det er et område, der er præget af tørke og ekstrem fattigdom blandt de oprindelige folk, der bor i regionen.  

Projektstatus: 

  • Vi er ved at planlægge første fase af projektet

Periode: 2019 –