Medlemsambassadører

on 13 januar, 2014 Uncategorized with 0 comments

Michala FaberMålet for 2014 er at bryde den magiske grænse og komme op på over 300 medlemmer. Det er nemlig kravet for at blive registreret som en velgørende organisation hos SKAT, så vi kan sikre vores medlemmer, at de kan trække støttebeløbet til Bygenskole.dk fra i skat. Vi mangler 160 nye medlemmer før vi kan række armene i vejret og sætte flueben ud for denne målsætning.

1+1 = mange!
Derfor er vi ved at samle et korps af Medlemsambassadører blandt vores dedikerede støtter. Idéen er at hver enkelt skaffer mindst ét nyt medlem, der vil støtte med 480 kr. om året. Michala Faber er én af vores nye Medlemsambassadører.

“Jeg kan også bidrage, selvom jeg har travlt!”
“Jeg vil rigtig gerne hjælpe mere til i Bygenskole.dk, men med små børn og et travlt arbejde er tiden knap. Medlemsambassadørrollen passer mig godt, da det jo egentlig bare går ud på at fortælle om det fine arbejde Bygenskole.dk laver, og det gør jeg jo gerne i forvejen! Jeg vil starte med at sende beskeder ud i mit netværk til kollegaer, familie og venner, og se om der ikke er andre, som får lyst til at hoppe med på vognen.”