Advisory Board

Building Communities samarbejder med en række eksperter, der udgør vores
Advisory Board. Hvert medlem byder ind med deres særlige faglighed og spidskompetencer indenfor deres felt.

Anne Skare Nielsen

anneskare

 
Anne er partner i Future Navigator og ledende “futurist”. Hun arbejder med forandring af den gængse måde at tænke på i virksomheder, organisationer eller andre fællesskaber. Anne beskæftiger sig blandt andet med visioner for fremtidens skole.
Anne hjælper Building Communities med at afklare målsætninger og vejen derhen.
Læs mere om Anne

Carina Heckscher

carina_hecksche

 
Carina er networkingekspert og rådgiver både privatpersoner og virksomheder gennem foredrag, mentorforløb, kurser og workshop.
Carina rådgiver Building Communities om hvordan vi kan indgå i gensidigt gavnende netværk og om hvordan vi kan skabe synlighed af vores resultater.
Læs mere om Carina

Laust Kehlet

laust

 
Laust er direktør i SEO-Nørden og arbejder med SEO (søgeoptimering) i alle afskygninger. Han har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for søgealgoritmer, linkbuilding og onlinemarketing.
Laust rådgiver Building Communities om online-partnerskaber og vores tilstedeværelse på det store internet.
Læs mere om Laust

 

Pernille Korzon Dünweber

pernille-200x200

 
Pernille arbejder med branding og genkendelighed i corporate kommunikation. Det bliver gjort endnu mere personligt, fordi hun sætter sig i forbrugerens stol og derfra finder de elementer som tricker modtageren.
Pernille hjælper Building Communities med at streamline kommunikationsprocesserne og rette fokus på organisationens strategiske tiltag.

Vi opdaterer løbende i takt med at der kommer flere ombord i vores advisory board.